Kameror
Välj någon av våra underkategorier

Kameror  Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • IP-Kameror

  Flexibla och trådlösa övervakningskameror med hög upplösning och bra kvalité för dig som vill ha fast installation. Lätta att installera och enkla att använda och finns både för utomhus, inomhus och för dolda installationer. 

 • Kroppskameror

  Här hittar du kroppskameror och diskreta bärbara kameror vid säkerhetsarbete, inspelning vid intervjuer, undersökningar, mystery shopping och för dokumentera överfall

 • Dolda kameror

  DVR kamera (Inspelningskamera): Behöver endast batteri eller strömförsörjning och ett minneskort för lagring. Lätt att ta med och enklast att använda. 

  WiFi kamera: Kameran är trådlös och behöver en router eller mobil att anslutas till. För dig som vill ha tillgång till kameran på distans. (Alla WiFi kameror kan även spela in video)

  WiFi/DVR kamera: Kameran kan användas både trådlöst till en router eller mobil och som en vanlig inspelningskamera utan WiFi anslutning. För dig som vill ha både och!

 • LEVERANSTID
  Beställning måndag-fredag innan 15:30 skickas samma dag. Beställning fredag efter 15:30, lördag och söndag skickas måndag. Vid röd dag skickas beställningen nästkommande vardag. Leveranstiden är oftast 1 dag och 2 dagar till norra delarna av Sverige.

  -----------------------------------

  DISKRET FÖRSÄNDELSE
  Vänligen lämna kommentar i kassan om ni vill ha annan avsändare eller att vi skickar utan produktförpackning. Paketen kommer alltid i vanlig vit vadderad påse.

  -----------------------------------

  STORA FÖRETAG, MYNDIGHETER & KOMMUNER
  Som inte kan betala via vår betaltjänst får kontakta oss för manuell faktura alt. e-faktura

  -----------------------------------

Nyheter

Extrapriser

Populära inlägg