Öppet köp

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får naturligtvis använda produkten varsamt, eventuella skador eller repor på produkten kan medföra avdrag. Kartong och alla tillbehör som medföljde varan ska returneras, minneskort och powerbank kan returneras även utan förpackning. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. 

 

Innan du skickar

Kontakta oss på info@box850.com innan du returnerar så sänder vi en retursedel via e-post som du skriver ut och sätter på paketet. Det är viktigt att du packar så produkten inte tar skada under frakten. Eventuella skador som uppkommer vid frakten kan medföra avdrag. 

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Om du väljer att skicka själv utan retursedel är adressen enligt nedan. Tänk på att skicka spårbart!

Box850 Övervakning & Säkerhet

Ystadvägen 17, 214 30 Malmö

  

Återbetalning

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Återbetalning sker alltid till samma konto som användes vid köp. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

 

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.


 • LEVERANSTID
  Beställning måndag-fredag innan 15:30 skickas samma dag. Beställning fredag efter 15:30, lördag och söndag skickas måndag. Vid röd dag skickas beställningen nästkommande vardag. Leveranstiden är oftast 1 dag och 2 dagar till norra delarna av Sverige.

  -----------------------------------

  DISKRET FÖRSÄNDELSE
  Vänligen lämna kommentar i kassan om ni vill ha annan avsändare eller att vi skickar utan produktförpackning. Paketen kommer alltid i vanlig vit vadderad påse.

  -----------------------------------

  STORA FÖRETAG, MYNDIGHETER & KOMMUNER
  Som inte kan betala via vår betaltjänst får kontakta oss för manuell faktura alt. e-faktura

  -----------------------------------

Nyheter

Extrapriser

Populära inlägg