Om Box850

Box850 är en e-handel som specialiserat sig på främst dold övervakning men har även ett bra sortiment av övervakningskameror. Via har ett stort och brett utbud av dolda kameror för alla möjliga tillfällen. Dold röstinspelning är också en av våra stora inriktningar och här hittar du flera olika produkter med lång batteritid och bra ljudinspelning. För att att kunna ge en helhetslösning inom dold övervakning har vi även GPS spårsändare för snabb och enkel övervakning av olika fordon. 

 

Kommer du från ett stort företag, kommun, myndighet så kontakta oss för manuell faktura alt. digital e-faktura via Fakturaportalen. 

Kontaktmail för företag är: b2b@box850.com  

 

Företagsuppgifter:
Box850 Övervakning & Säkerhet
Ystadvägen 17
214 30 Malmö
Tel: 0733-907080
E-post: info@box850.com

 • LEVERANSTID
  Beställning måndag-fredag innan 15:30 skickas samma dag. Beställning fredag efter 15:30, lördag och söndag skickas måndag. Vid röd dag skickas beställningen nästkommande vardag. Leveranstiden är oftast 1 dag och 2 dagar till norra delarna av Sverige.

  -----------------------------------

  DISKRET FÖRSÄNDELSE
  Vänligen lämna kommentar i kassan om ni vill ha annan avsändare eller att vi skickar utan produktförpackning. Paketen kommer alltid i vanlig vit vadderad påse.

  -----------------------------------

  STORA FÖRETAG, MYNDIGHETER & KOMMUNER
  Som inte kan betala via vår betaltjänst får kontakta oss för manuell faktura alt. e-faktura

  -----------------------------------

Nyheter

Extrapriser

Populära inlägg